De voordelen

De voordelen van EXCELLIUM

Total, Excellium, brandstof, additief, motor

Dag na dag kan uw motor vervuild raken met een verminderde performantie als gevolg van de ophoping van vuil in gevoelige delen zoals de injectoren en de inlaatklep.

Total Excellium New Generation bevat additieven die deze belangrijke onderdelen van je motor reinigen en grondig proper houden. En dit bij elke tankbeurt!

De nieuwe generatie brandstoffen zorgt voor een betere en meer duurzame bescherming van uw motor. Een schonere motor zorgt eveneens voor een sterkere performantie,  minder vervuiling én u verbruikt minder brandstof.* 

EEN SCHONERE MOTOR VERBRUIKT MINDER BRANDSTOF*

Een vervuilde motor kan uw brandstof consumptie significant verhogen. Daarom is het van cruciaal belang dat u uw motor proper houdt om de efficiëntie te garanderen. De combinatie van detergenten, frictiereducerende technologieën en een verbrandingversneller in Excellium New Generation vermindert effectief uw brandstofconsumptie. 

 

EEN SCHONERE MOTOR GAAT LANGER MEE*

Door vuilafzetting te elimineren zorgt Total Excellium New Generation voor een optimale performantie van uw motor. Dankzij moleculen die de frictie tussen de metalen onderdelen reduceren, beperkt het de slijtage en zorgt het voor een verlengde levensduur van de motor.

EEN SCHONERE MOTOR VERVUILT MINDER*

Total Excellium New Generation zorgt dat uw motor vlotter loopt wat bijdraagt aan een vermindering van vervuilende uitstoot (Koolstofmonoxide en koolwaterstoffen).  Verder resulteert een vermindering qua verbruik rechtstreeks in minder CO2 uitstoot.

Ontdek meer over de brandstoffen die beschikbaar zijn in onze tankstations: 

Vragen? Ontek de antwoorden in de onderstaande film of op de « FAQ brandstoffen » pagina

 

* Ten opzichte van een brandstof zonder toevoeging van specifieke additieven

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.