De kwaliteit van de TOTAL-brandstoffen

 

Get Adobe Flash player

 

TOTAL voert gedurende de hele logistieke keten kwaliteitscontroles uit op haar brandstoffen om de distributie van brandstoffen van superieure kwaliteit te verzekeren.

Développement des carburant

De ontwikkeling van de TOTAL-brandstoffen

De onderzoekers werken aan alle brandstoffen en stellen hun capaciteiten en kennis ten dienste van iedereen.

De sterke punten van TOTAL zijn:

 • Een onbetwistbare technische expertise
  • Grondige kennis van traditionele brandstoffen en biobrandstoffen
  • Exclusieve brandstoffen van superieure kwaliteit
  • Systematische kwaliteitscontroles
 • 3 onderzoekscentra – 550 onderzoekers
 • Partnerships met:
  • Automobielconstructeurs en fabrikanten van autouitrusting
  • Onafhankelijke onderzoekscentra (universiteiten en laboratoria)
 • Deskundigheid, zowel ten dienste van de Formule 1 als van voertuigen voor dagelijks gebruik

Het onderzoeksteam van TOTAL en het TOTAL-filiaal ACS werken specifieke additieven uit voor elke brandstof. Zo kan TOTAL brandstoffen aanbieden van superieure kwaliteit waarvan de prestaties verbeterd zijn dankzij de toevoeging van additieven.

Picto Etape au dépôts de stockage

TOTAL controleert geregeld de kwaliteit van de brandstoffen in haar depots.De additieven die uitgewerkt werden door het onderzoeksteam van TOTAL worden aan de brandstof toegevoegd op het ogenblik dat de tankwagens gevuld worden voor levering aan TOTAL-tankstations.Aan benzines worden biobrandstoffen toegevoegd volgens de gewenste brandstofsoort en de geldende reglementering.De tankwagen bevat verschillende compartimenten en kan zodoende aan verschillende tankstations verschillende producten leveren.

Picto Livraison dans les stations Total

De tankwagen bevat verschillende compartimenten en zal in het TOTAL-tankstation specifieke TOTAL-brandstoffen leveren. Geregeld worden in de tankstations kwaliteitscontroles gedaan om het prestatieniveau dat opgelegd wordt door TOTAL te verzekeren. Alle brandstoffen van TOTAL bevatten additieven en zijn dus van superieure kwaliteit:

Excellium Diesel    Excellium 98    Excellium 95    LPG

 

?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.