Gasketel met propaangas

Warm water
 

Warm water op elk moment!


Bent u het beu dat uw warm water altijd op raakt? Hebt u het gehad met douches die plots ijzig koud worden? Verwijs deze ervaringen dan naar de prullenmand en kies voor een gasketel op propaan voor uw warm water!


Een gasketel heeft een dubbele functie: het levert warm water voor de radiatoren en voor de kranen. De gasketel bevoorraadt de beide systemen los van elkaar. Op die manier bent u altijd zeker van warm water, ongeacht het gewenste debiet. 

 
Warm water   Warm water
 

Gasketels zijn de voorbije jaren ingrijpend geëvolueerd. De nieuwe generatie gasketels levert een energiebesparing op tot 65 % bij de productie van warm water.


Gas, een milieuvriendelijk product


Gas is de properste fossiele brandstof. Het brandt volledig op, waardoor er geen schadelijke stoffen of deeltjes worden geproduceerd. Gas bevat geen zwavel en produceert geen vervuilende of onaangenaam ruikende rook. Het is bovendien perfect combineerbaar met hernieuwbare energie.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.