Comfort van gasverwarming

Comfort van verwarmen met propaangas
 
Verwarmen met gas is handig en gebruiksvriendelijk. Het levert een zachte, homogene en constante warmte in alle kamers van uw huis.
 

Voordelen van verwarmen met propaangas


Betaalbaar comfort! Verwarmen met gas is betaalbaar, milieuvriendelijk en garandeert u een constant comfort. Het is zowel geschikt voor de verwarming van kleine als grote ruimtes. Een gasbrander voor centrale verwarming, hulpverwarming, gaskachels, gashaarden: er zijn talloze mogelijkheden om te verwarmen met gas!

 

Propaan heeft een positieve impact op de levensduur van uw ketel. Er wordt immers geen vuil of vet geproduceerd dat de brander en de schoorsteen aantast. De installatie blijft proper, het onderhoud is eenvoudiger en minder frequent.


Gas is de properste fossiele brandstof. Het brandt volledig op, waardoor er geen schadelijke stoffen of deeltjes worden geproduceerd. Gas bevat geen zwavel en produceert geen vervuilende of onaangenaam ruikende rook. Het is bovendien perfect combineerbaar met hernieuwbare energie. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Tenesol.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.