Barbecue op gas en de gasbakplaat

De gasbakplaat
 

De gasbarbecue


Voor wie houdt van heerlijke grillades tijdens een gezellig middagje in de buitenlucht, is een gasbarbecue het ultieme hulpmiddel.


Rooster uw favoriete stukken vlees de hele zomer lang op uw barbecue. U hoeft enkel een gasfles aan te sluiten en de hoogte van de vlammen naar wens regelen.


Breng er uw creatieve keukenideeën mee tot leven. Uw barbecue wordt een echte buitenkeuken! De meeste gasbarbecues worden bovendien verkocht met een handig wagentje en een plaats voor de gasfles; uw barbecue past zonder enig probleem overal in de tuin!

 

De gasbakplaat


Gasbakplaten zijn het favoriete hulpmiddel van de beste chef-koks en bieden de mogelijkheid om in de buitenlucht heerlijke gerechten te bereiden. 

 
De gasbakplaat   De gasbakplaat
 

Koken wordt een feest! Kook in de buitenlucht en zorg voor een smaaksensatie!  De bakplaat is afkomstig uit Spanje, waar hij tijdens de negentiende eeuw gebruikt werd tijdens grote religieuze feesten. Gasbakplaten zijn ideaal om smakelijke en gevarieerde bereidingen op tafel te toveren.

 

Volg het voorbeeld van de echte keukenprofessionals! Zij laten geen twijfel bestaan over de uitzonderlijke troeven van het koken op een bakplaat: maak kennis met de kunst van het buitenleven. Creëer zonder enige moeite de allerbeste gerechten. Het grote verwarmingsvermogen van de bakplaat zorgt ervoor dat alle ingrediënten tijdens het koken al hun smaak behouden.

 

Eet gezond met de bakplaat. Het vet wordt opgevangen in een speciaal opvangbakje. De ingrediënten komen niet in aanraking met de vlammen en verbranden niet. Kook zonder toegevoegde vetstoffen: de ingrediënten bakken eenvoudigweg in hun eigen sappen, zonder rook af te geven. De verhoogde zijwanden van de bakplaat gaan het spatten tegen en garanderen een gemakkelijk onderhoud.

 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.