??????? Onkruidverdelging met gas

Onkruidverdelging met gas

Onkruidverdelging met gas
 

Onkruidverdelging met gas


Thermische onkruidverdelging is een prima ecologisch alternatief om ongewenste planten uit uw tuin te verwijderen. Dankzij thermische onkruidverdelging behoren chemische producten tot het verleden! 

Voor een doeltreffendere en vooral milieuvriendelijkere werkwijze is thermische onkruidverdelging de ideale keuze. Het is een techniek waar zowel occasionele als professionele tuiniers mee in de wolken zijn. Dankzij de grote gebruiksvriendelijkheid zijn uw paadjes, borders, tegels of perken in een handomdraai schoon!

 

 
Onkruidverdelging met gas   Onkruidverdelging met gas
 

Een ecologische keuze


Thermische onkruidverdelging is een milieuvriendelijke manier om onkruid te verwijderen. Het grondwater wordt niet aangetast en de bodemkwaliteit blijft optimaal. Dit voor mens en dier veiliger procedé houdt geen enkel vergiftigingsrisico in. De verdelging gebeurt zeer lokaal, in tegenstelling tot chemische verdelging. 

In vergelijking met de aankoop van chemische producten is de investering in een thermische verdelger is zeer betaalbaar 

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.