Terrasverwarming gas

De terras verwarmer
 

Een terras verwarmer is de ideale gezel wanneer het 's avonds nog wat fris is om buiten op het balkon of het terras te zitten. Geniet maximaal van uw vrije tijd in de buitenlucht.


Geniet van het buitenleven zonder koud te krijgen!

 

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk


Waar terras verwarmers vroeger alleen beroepsmatig werden gebruikt, zijn ze tegenwoordig niet alleen meer te zien op de terrassen van cafés, maar ook in de tuinen van particulieren. Vandaag kunt u kiezen uit een volledig assortiment op maat van uw behoeften. 

De gasfles bevindt zich in de voet van de terras verwarmer. De terras verwarmer kan gemakkelijk om het even waar gezet worden.

 

 
De terras verwarmer   De terras verwarmer
 
De enige warmtebron van de terras verwarmer zijn de infrarood stralen van het roestvrijstalen rooster die verwarmd wordt door de vlammen. Het dak zorgt ervoor dat de infraroodstraling gereflecteerd wordt en optimaliseert zo de warmteverspreiding

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.