Soorten gastanken

Camion citerne  

Om uw huis te verwarmen, te genieten van warm water, of voor andere huishoudelijke taken, is gas een goedkoop en zeer effectief alternatief.

Om hiervan te kunnen profiteren moet u het gas opslaan in een gastank, ofwel bovengronds (gemakkelijkste oplossing), ofwel ondergronds (meest esthetische oplossing).

Total vult uw gastank wanneer het nodig is op eenvoudige aanvraag.

 

Bovengrondse opslagtank

Een bovengrondse opslagtank is de eenvoudigste oplossing om thuis te genieten van het comfort van een propaangasinstallatie. U hoeft enkel de plaatsingsregels te respecteren en klaar is Kees!

 
Bovengrondse opslagtank  
 
 

Ondergrondse opslagtank

Ondergrondse opslagtanks zijn niet zichtbaar en daarom heel wat discreter. Ze kunnen bovendien snel worden geïnstalleerd, bieden een optimale veiligheid en kunnen op kleinere afstand worden geplaatst. Bovendien kunt u dergelijke opslagtanks perfect integreren in uw tuin. Enkel het deksel is zichtbaar. De opslagtank is voorzien van een peilmeter, zodat u steeds weet hoeveel gas er in de tank zit. Uw TOTALGAZ adviseur bepaalt samen met u de verschillende plaatsingsmogelijkheden voor uw opslagtank. Gratis offerte en informatie!

 
Ondergrondse opslagtank  
 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.