Win een van onze 100 grote prijzen ... 1 doelpunt is genoeg om te winnen !

coupe du monde

Het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland wordt één van de grootste evenementen van het jaar! Wordt dit het jaar van de Belgen? Onze nationale ploeg kan ongetwijfeld rekenen op uw onvoorwaardelijke steun, maar Rusland is ver… Doe daarom mee aan onze grote wedstrijd tussen 1 en 28 juni, en volg onze nationale ploeg voortaan op een gloednieuwe Philips Oled-televisie ter waarde van 2.000 € of één van de 99 andere prijzen.

Hoe kunt u één van deze fantastische prijzen winnen als trouwe klant van onze mazoutleveranciers?

Bent u een trouwe klant bij één van onze lokale mazoutleveranciers in België of van ons filiaal ProxiFuel? Besteld u regelmatig mazout of pellets bij één van hen? Contacteer dan snel uw vertrouwde leverancier en vraag naar uw unieke promocode!

Surf vervolgens naar www.totalfoot.be en maak gebruik van uw unieke promocode om deel te nemen.

Test uw voetbalkennis en beantwoord de wedstrijdvragen om kans te maken op één van de volgende prijzen:

  • 5 Oled-televisies van Philips,
  • 50 machines van MySoda, die ongetwijfeld uw dorst zullen lessen tijdens de voetbalwedstrijden of
  • 45 mini-kickertafels, die garant staan voor plezier met vrienden vóór, tijdens of na de match!

Hebt u nog geen promocode ontvangen, maar wil u absoluut deelnemen?

​Deze actie is exclusief voorbehouden voor de klanten van onze deelnemende merkverdelers. Indien u nog geen klant bent, profiteer van deze Neem contact op met uw lokale Total-leverancier en vraag naar meer informatie! U kunt de lijst hier terugvinden.

​Bent u klant bij ons filiaal ProxiFuel? Neem dan zeker eens een kijkje op voor meer informatie www.proxifuel.be

​Indien u nog geen klant bent bij één van onze Total-leveranciers, aarzel dan niet en profiteer van deze actie om uw mazout of pellets aan te kopen!

?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.