Geloof niet langer in vooroordelen!

panneaux solaires

 

Vaak wordt beweerd dat mensen die hun huis met mazout willen verwarmen, een installatie nodig hebben die veel plaats inneemt en niet altijd goed bij de indeling van de woning aansluit. Dat vooroordeel klopt niet. Integendeel zelfs, want met behulp van mazout kunnen de modernste vormen van verwarming worden toegepast, zoals vloerverwarming, convectorradiatoren en handdoekdrogers.

Deze compacte toestellen, die soms echte designobjecten zijn, kunt u gemakkelijk in uw woning integreren. U mag kiezen wat het beste bij u past.

U kunt mazout ook met andere energiebronnen combineren:

  • In combinatie met zonnepanelen is het mogelijk om voor twee derde in uw behoefte aan warm water te voorzien.

  • Als u in een centrale verwarmingsinstallatie een mazoutketel aan een houtketel koppelt, kunt u twee bijzonder voordelige brandstoffen gebruiken (automatisch aanslaan van de mazoutketel als de houtketel stilvalt).

  • Een lucht/water warmtepomp maakt gebruik van de energie die in de buitenlucht aanwezig is en kan in combinatie met een mazoutketel dus gratis een groot deel van het warm water en de verwarming voor uw woning produceren.

?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.