Registratie leverancier

REGISTRATIE IN TOTAL'S LEVERANCIERSDATABASE

aankoop, database
 

Wanneer u en uw organisatie in contact wilt komen met Total kunt u hier uw bedrijfsgegevens achterlaten door u te registreren.

Ook wordt u verzocht om de branche waarin u werkzaam bent en uw `diensten- en/of goederenpakket ` bekend te maken. Dit kan door de binnen Total gehanteerde code aan te geven op ons formulier. De code vindt u terug in onze "Goods & Services List" welke u hier in kunt zien en/of downloaden.

 

De gehanteerde code's staan in de laatste "groene" kolom. Indien u meerdere producten/services aan wilt geven dan dient u de verschillende codes te scheiden door een ;

Per formulier kunnen maximaal 30 codes worden aangegeven, wilt u voor meer dan 30 producten/diensten bij ons in beeld komen, verzoeken we u meerdere formulieren te registreren.

 

Alleen formulieren die volledig zijn ingevuld en juist gecodeerd zijn,  zullen door ons in behandeling worden genomen en in de leveranciers database opgeslagen.

Uw gegevens worden in onze supplier database opgenomen en in voorkomende geval wordt u dan door Total gecontacteerd.

 

Voor verwijdering uit deze database en/of andere vragen kunt u een e-mail sturen naar:

ms.purchasing-suppliers@total.com

 

 

??
Total Card TOTAL CARD    klant worden
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.