????  Gastank - Total.be

Gastanks

Citernes  

Voordelen van propaan

Propaan biedt een antwoord op alle energiebehoeften van ondernemingen. Zijn flexibiliteit en efficiëntie zijn doorslaggevende argumenten voor professionals ongeacht de activiteitensector: industrie, landbouw, handel, horeca, recreatie, kunstnijverheid, huisvesting, openbare instellingen, gezondheid, enz.

Opslag van propaan

Om optimaal te kunnen gebruikmaken van de voordelen van propaan biedt TOTALGAZ de professionals twee soorten opslagtanks aan: bovengrondse en ondergrondse tanks. De capaciteit van de tanks worden berekend op basis van het vereiste vermogen, het geraamde verbruik en de beschikbare ruimte op de terreinen van de onderneming.

  1. Bovengrondse opslagtanks

TOTALGAZ biedt u bovengrondse opslagtanks voor alle denkbare behoeften.

Installatie

De gastanks van TOTALGAZ worden zo gemaakt en geplaatst dat ze voldoen aan alle geldende reglementeringen. 

Onderhoud en controle voor huurtanks

TOTALGAZ laat periodieke inspecties en controles uitvoeren door erkende organismes en zorgt zo voor de follow-up van uw gastank. TOTALGAZ zorgt bovendien voor het preventieve en het curatieve onderhoud van de tank en zijn toebehoren.

  1. Ondergrondse opslagtanks

Voor alle praktische inlichtingen contacteer ons

?? ?? ??

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.