Brandstoffen propaan

Visuel carburation

Voor de aandrijving van uw heftrucks, veegmachines, ijsdweilmachines enz.

Milieuvriendelijk en efficient 

Propaan is een van de meest milieuvriendelijke brandstoffen voor heftrucks. De voordelen van deze brandstof zijn onder meer het gebruiksgemak, de betere arbeidsomstandigheden voor de gebruikers en de bescherming van het leefmilieu.

Zuinig

Propaan als motorbrandstof is om drie redenen een rendabele en zuinige oplossing: de levensduur van de motor vergroot, de verliezen door stilstand zijn minimaal en de exploitatie- en onderhoudskosten liggen lager.

Vlot en veilig

De kwaliteit van de verbranding van het lucht-propaanmengsel in de cilinders levert een uitermate vlotte werking van de motor op. Het rijden en schakelen met de heftruck gebeurt dan ook zonder schokken. Resultaat: meer rijcomfort en vooral meer veiligheid tijdens delicate tiloperaties.

De twee oplossingen van TOTALGAZ

Voor de opslag van propaan als motorbrandstof biedt TOTALGAZ u twee mogelijkheden:

  • Flessen (LT flessen), speciaal ontworpen voor het gebruik van heftrucks. Elke brandstoffles is goed voor een autonomie van gemiddeld acht uur. Deze autonomie kan bovendien worden vergroot door verschillende flessen te koppelen. 

Beschikbaar in 10,5 kg en 18 kg. Aarzel niet en contacteer ons  voor meer info.

Heftruck

Download hier onze folder : propaan motorbrandstof in flessen

Meer informatie

  • Bulk (SKID), voor grote heftruckvloten.  

Download hier onze folder : propaan motorbrandstof uw SKID tankstation

Meer informatie

Voordelen van gas als motorbrandstof voor heftrucks

Als milieuvriendelijke, efficiënte en gemakkelijk implementeerbare energievorm biedt propaan een groot aantal troeven voor uw los- en laadbehoeften.

Meer informatie

Onze service- en begeleidingsmogelijkheden

TOTALGAZ hecht het grootste belang aan een goede samenwerking met de klant; service op maat, aangepaste logistiek, veiligheid en professionalisme primeren.

Meer informatie

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.