Brandstoffen propaan

Visuel carburation

 

Voor de aandrijving van uw heftrucks, veegmachines, ijsdweilmachines enz.

 

Milieuvriendelijk en efficiënt 

 

Propaan is een van de meest milieuvriendelijke brandstoffen voor heftrucks. De voordelen van deze brandstof zijn onder meer het gebruiksgemak, de betere arbeidsomstandigheden voor de gebruikers en de bescherming van het leefmilieu.

 

Zuinig


Propaan als motorbrandstof is om drie redenen een rendabele en zuinige oplossing: de levensduur van de motor vergroot, de verliezen door stilstand zijn minimaal en de exploitatie- en onderhoudskosten liggen lager.

 

Vlot en veilig


De kwaliteit van de verbranding van het lucht-propaanmengsel in de cilinders levert een uitermate vlotte werking van de motor op. Het rijden en schakelen met de heftruck gebeurt dan ook zonder schokken. Resultaat: meer rijcomfort en vooral meer veiligheid tijdens delicate tiloperaties.

 

De twee oplossingen van TOTALGAZ

 

Voor de opslag van propaan als motorbrandstof biedt TOTALGAZ u twee mogelijkheden:

 
Flessen (LT flessen), speciaal ontworpen voor het gebruik van heftrucks. Elke brandstoffles is goed voor een autonomie van gemiddeld acht uur. Deze autonomie kan bovendien worden vergroot door verschillende flessen te koppelen.
 
Heftruck
 
Download hier onze folder : propaan motorbrandstof in flessen Logo PDF NL
 
Bulk (SKID), voor grote heftruckvloten.  

 

Download hier onze folder : propaan motorbrandstof uw SKID tankstation Logo PDF NL

 

Voordelen van gas als motorbrandstof voor heftrucks
 
Als milieuvriendelijke, efficiënte en gemakkelijk implementeerbare energievorm biedt propaan een groot aantal troeven voor uw los- en laadbehoeften.
 
 
Onze service- en begeleidingsmogelijkheden
 
TOTALGAZ hecht het grootste belang aan een goede samenwerking met de klant; service op maat, aangepaste logistiek, veiligheid en professionalisme primeren.