Voordelen van gas in de landbouw - Total.be

Voordelen van gas in de landbouw

  Gaz agriculture avantage  

Energie in dienst van uw bedrijf

Gas biedt diverse voordelen voor landbouwactiviteiten. Propaan is een milieuvriendelijke, efficiënte en betaalbare energievorm. Bovendien is gas ook betrouwbaar, veilig, overal beschikbaar en gemakkelijk te installeren.

Milieuvriendelijke energie 

Propaan is een van de properste energievormen wat betreft de uitstoot van fijn stof, roet en zwavelverbindingen. Het onderhoud van uw installaties wordt hierdoor vereenvoudigd. Bovendien vormt een combinatie met hernieuwbare energie zoals zonne-energie geen enkel probleem. (www.tenesol.com)

Efficiënte en betaalbare energie 

Het calorisch vermogen van propaan behoort tot de top van alle traditioneel voor verwarming gebruikte energiebronnen. Propaan kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en is zeer goed bestand tegen de kou (verdamping van propaan tot ongeveer - 40 °C). Dit alles zorgt voor een hoog en constant rendement.

Overal beschikbare energie

Propaan kan overal geleverd worden, ook de meest afgelegen locaties zijn bereikbaar voor onze transporteurs. 

Krachtige energie 

1 kg propaan = 13,8 kWh = 1,33 l huisbrandolie

Betrouwbare en veilige energie 

Onze hedendaagse installaties voldoen aan zeer strikte veiligheidsnormen en worden regelmatig gecontroleerd.

Zie ook:

?? ?? ??

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.