Toepassingen van gas in de industrie - Total.be

Toepassingen van gas in de industrie

  Visuel industrie  

Gas: het antwoord op uiteenlopende behoeften

Visuel locaux industriels  

Verwarming van industriële ruimtes

In een context van toenemende aandacht voor het milieu vormt het milieuvriendelijke propaan een bijzonder doeltreffende oplossing voor de verwarming van industriële ruimtes of individuele werkposten.

     
Visuel agro-alimentaire  

Voedingsindustrie 

De voedingsindustrie is een activiteitensector waar een groot aantal warmtetoepassingen vereist zijn zoals koken, drogen, het produceren van warm water enz. . Door zijn troeven op het vlak van prijs, milieu, flexibiliteit en rendement is propaan de ideale oplossing voor deze toepassingen.

     
Visuel métallurgie  

Metaalnijverheid

Doordat de productie gebeurt bij uiterst hoge temperaturen heeft de metaalnijverheid veel energie nodig. Om ferro en non-ferrometalen te laten versmelten, het oppervlak te bewerken en ze te snijden biedt propaan met zijn hoge, constant rendement en zijn lage vervuilingsgraad heel wat voordelen.

     
Visuel construction  

Bouwsector

De bouwnijverheid heeft energie nodig voor diverse doeleinden. Bepaalde sectoren zoals de cementindustrie behoren zelfs tot de grootste verbruikers van energie. 

   
 

Bent u bezig met bouwprojecten? Dan zorgt TOTALGAZ voor de eenvoudige en efficiënte oplossing voor uw appartementsgebouwen. Door de installatie van meerdere meters weten huurders en eigenaars in alle transparantie hoeveel hun eigen verbruik bedraagt.

Op basis van afspraken gemaakt met de eigenaar staat TOTALGAZ ook in voor de maandelijkse facturering van het verbruik en de jaarlijkse afrekening op basis van de van de meterstanden. De ideale oplossing voor alle ondernemers.

 
   
Visuel chimie  

Chemie

Drogen is een cruciaal onderdeel in bijvoorbeeld de productie van papier en in drukkerijen. Het milieuvriendelijke en energiebesparende LPG met zijn uitstekende thermische traagheid vormt een doeltreffende oplossing voor dit productieproces.

     
Visuel textile  

Textiel

Deze sector bestaat uit een groot aantal energieverslindende processen, zoals het verwarmen van de baden of het drogen en strijken; ook hier biedt propaan een interessante oplossing.

   

Zie ook:

 

?? ?? ??

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.