Voordelen van gas voor de industrie

Visuel industrie  

Energie ten dienste van uw activiteiten

 

  •  

Gas als energievorm biedt heel wat voordelen. Het is niet alleen milieuvriendelijk en efficiënt, maar het is ook een krachtige, betrouwbare en veilige energiebron voor uw industriële toepassingen die bovendien zeer gemakkelijk te implementeren is.

Milieuvriendelijke energie

LPG is een van de properste energievormen wat betreft de uitstoot van fijn stof, roet en zwavelverbindingen. Het onderhoud van uw installaties wordt hierdoor vereenvoudigd. Bovendien vormt een combinatie met hernieuwbare energie zoals zonne-energie geen enkel probleem. (www.tenesol.com)

Door de lage CO2-uitstoot is het een ideale energiebron voor milieuvriendelijke installaties die onderworpen zijn aan strenge uitstoot reglementeringen.

Efficiënte en betaalbare energie

Het calorisch vermogen van propaan behoort tot de top van alle traditionele energiebronnen. Propaan kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en is zeer goed bestand tegen de kou (verdamping van propaan tot - 40 °C). Dit alles zorgt voor een hoog en constant rendement.

Krachtige energie

LPG is een polyvalente energievorm: zijn hoge en stabiel calorisch vermogen is ideaal voor veeleisende processen.

Betrouwbare en veilige energie

De hedendaagse installaties voldoen aan zeer strikte veiligheidsnormen en worden regelmatig gecontroleerd.

Zie ook:

?? ?? ??

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.