????  Cement

Smeermiddelen voor de cementindustrie

Cement
 
Performante smeersystemen voor al uw uitrusting
 
In de cementindustrie is smering van het grootste belang om de productiviteit te verhogen en onvoorziene productiestops te vermijden en zo aanzienlijke exploitatieverliezen te voorkomen. Industriële smeermiddelen van TOTAL zorgen tegelijkertijd voor betere prestaties en een optimale bescherming van uw uitrusting. Zo bespaart u op onderhoudskosten en energieverbruik door breekmachines. TOTAL-smeermiddelen zijn dan ook gehomologeerd door de grootste uitrustingsfabrikanten.
 
TOTAL Lubrifiants is wereldwijd actief en bijgevolg de ideale partner voor al uw productievestigingen. Onze technische en commerciële teams werken samen met u aan een hogere productiviteit. 
 
Ontdek ons volledige gamma voor alle toepassingen in de cementindustrie: 
 
Winning 
Breken, transporteren, vermalen 
Verhitten en vermalen 
Algemene smering 
 
Oliën voor toepassingen met watercontact
 
TOTAL CERAN: een gamma voor polyvalente toepassingen
 
Het TOTAL CERAN gamma bestaat uit hoogtechnologische calciumsulfonaatcomplexvetten met uitstekende eigenschappen zoals mechanische stabiliteit, schuif-, corrosie- en hittebestendigheid en de afwezigheid van vroegtijdige verharding. Het gamma combineert alle voordelen van calciumsulfonaatvetten zonder de nadelen zoals een lagere verpompbaarheid en verminderde prestaties bij lage temperaturen. Dankzij een gepatenteerd "supercomplex" procédé is TOTAL erin geslaagd de veteigenschappen te veranderen en de nadelen weg te werken, wat heeft geleid tot TOTAL CERAN: een performant vet dat het vetverbruik met 50% kan verminderen vergeleken met conventionele vetten. 
 
Uitzonderlijke eigenschappen:
 
Stress- en slijtbestendigheid
Uitstekende mechanische stabiliteit en schuifbestendigheid
Prestaties bij lage temperatuur
Oxidatiebestendigheid
Geen vroegtijdige verharding
Thermische stabiliteit
Corrosiebestendigheid
Waterbestendigheid
 
Oliën voor tandwieloverbrengingen met wormschroeven
 
CARTER SY 320: synthetische PAG-olie met superieure smeerkwaliteiten, ultradrukbestendige additieven en uitstekende wrijvingscoëfficiënt. Laat breekmachines tot 5% energie besparen vergeleken met minerale oliën en laat materieel langer meegaan.
 
Oliën voor tandwielkasten
 
CARTER XEP: hoogwaarde minerale oliën met veel additieven
 
KASSILLA GMP: minerale oliën met vaste smeermiddelen
 
Vetten voor open tandwielen
 
COPAL OGL : aluminiumcomplex vet. Technologie van de nieuwste generatie voor een optimale hechting op metaal en uitzonderlijke eigenschappen: extreme druk, slijtage en micropitting.
 
Oliën voor motoren en transmissies van rollend materieel
 
Fuel Eco   2 smeermiddelen voor al uw machines: TP STAR MAX FE 10W-30, TP STAR TRANS 80W-110 
  Gebruiksgemak en geavanceerde technologie voor motoren en transmissies
  Brandstofbesparing: Fuel Economy-smeermiddelen kunnen tot 3% brandstof besparen
 
Advies op maat
 
Neem gerust contact met ons op voor advies op maat van uw uitrusting.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.