Smeermiddelen voor kerncentrales - Total.be

Smeermiddelen voor kerncentrales

Kerncentrales
 
Hoogperformante smeermiddelen voor de uitrusting van kerncentrales
 
Productiviteit en veiligheid zijn absolute topprioriteiten in de sector van de kernenergie. Industriële meermiddelen van TOTAL helpen u hierbij. Hun samenstelling is het resultaat van jarenlange ervaring en voldoet aan de strengste normen die door constructeurs worden gehanteerd.
 
Oliën voor turbines
 
PRESLIA-oliën zijn speciaal ontwikkeld voor de smering van stoom- en gasturbines en gecombineerde cycli. Hun superieure prestaties helpen u het rendement van uw uitrusting in alle veiligheid optimaliseren:
 
langere verversingsintervallen dankzij een uitstekende oxidatiebestendigheid; 
hoge bestendigheid tegen schuimvorming, ontluchting en desemulsie, voor een optimale werking van installaties; 
specifieke additieven tegen slijtage en extreme druk maken overbrengingen bestand tegen hoge belasting. 
 
 
Olie voor hydraulische regelsystemen
 
HYDRANSAFE FR NSG 38 : hydraulische olie met zeer hoge vlambestendigheid (ISO 12922). Uitstekende oxidatiebestendigheid.
 
Olie voor veiligheidsmotoren
 
DISOLA SGS : olie door PMUC gehomologeerd voor de kerncentrales van EDF. Garandeert veilige noodstarts met vol vermogen. Corrosiewerend additief beschermt de motor perfect bij stilstand.
Vet voor filtertrommels
 
CERAN FG : ultraperformant multifunctioneel vet op basis van calciumsulfaatcomplex en witte olie CODEX. Aanbevolen voor zeer zware werkingsomstandigheden (water, zeer hoge belasting, hoge temperatuur, stof, diverse vervuiling)
 
Koelvloeistof
 
COOLELF SUPRA GFNP : gebruiksklare koelvloeistof, door PMUC gehomologeerd voor de kerncentrales van EDF. Organische additivering maakt dit product ultraperformant:
 
uitzonderlijk lange levensduur; 
volledig behoud van de corrosiewerende eigenschappen doordat geen additieven worden verbruikt; 
geen afzetting; 
volledig behoud van de warmteoverdracht; 
 
Advies op maat
 
Neem gerust contact met ons op voor advies op maat van uw uitrusting.

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.