???? Smeermiddelen voor metaalbewerking - Total.be

Smeermiddelen voor metaalbewerking

Metaalbewerking
 
Performante producten en diensten voor metaalbewerking
 
Nultolerantie: luchtvaart, micromechanica of Formule 1 - elke hightechindustrie eist foutloze metalen onderdelen. Total Lubrifiants garandeert zijn klanten bewerkingsvloeistoffen van superieure kwaliteit en precisie die voldoen aan de eisen van de strengste lastenboeken. Dit gamma bestaat uit micro-emulsies, macro-emulsies, synthetische vloeistoffen, volle snij- en vervormingsoliën en hardingsoliën. Het TOTAL-gamma voldoet bovendien aan de meest recente normen inzake hygiëne en milieu.
 
Performante en veilige vloeistoffen voor alle soorten bewerkingen
 
Smeermiddelen van TOTAL voor de metaalbewerkingsindustrie voldoen aan de strengste normen inzake technologie en reglementering:
 
Extreme stabiliteit 
Geringe schuimvorming 
Neutrale producten in direct contact met operatoren 
Ongelabelde en weinig geurende producten 
Geen VOS-emissie 
 
De samenstelling van onze vloeistoffen is het resultaat van tests op gereedschapsmachines bedoeld om de bewerking te optimaliseren door het snijden te vergemakkelijken en slijtage van het gereedschap tegen te gaan. Resultaat: TOTAL-smeermiddelen beperken het energieverbruik en verlengen de levensduur van gereedschap.
 
Ontdek ons productgamma voor uw sector.
 
Draaien
Lagers
Aluminiumwalsen
Luchtvaartbouw
   
Advies op maat
 
Neem gerust contact met ons op voor advies op maat van uw uitrusting. Voor meer informatie over onze producten kunt u terecht bij  Fabrice Auquière , onze Sales Manager Industrial Lubricants. 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.