????  Over Total industriële smeermiddelen - Total.be

Over Total industriële smeermiddelen

Over
 

TOTAL Lubrifiants en de industrie

 

TOTAL Lubrifiants Industrie & Spécialités telt meer dan 1000 medewerkers over heel de wereld en is in meer dan 160 landen actief via een netwerk van dochterbedrijven en distributeurs.

 

Ons engagement: uw uitrusting maximaal helpen presteren om de rentabiliteit van uw industrieel procédé te optimaliseren.

 
Specifieke producten


Elke industriële productie stelt specifieke eisen en daarvoor ontwikkelen wij de nodige producten. Smeermiddelen van TOTAL zijn oliën, vetten en speciale producten voor alle productiefasen, in alle industriële sectoren:

 

Voedingsmiddelen Papier
Luchtvaart Materialenindustrie
Hout Siderurgie
Cement Autoconstructie en uitrusting
Chemie Metaalbewerking
Energieproductie Textiel

 

Innovatieve producten
 
Innovatie is onze prioriteit. Wij beschikken dan ook over zes gespecialiseerde R&D-centra waar onze scheikundige ingenieurs, mecaniciens en tribologiedeskundigen in nauwe samenwerking met constructeurs toekomstige producten ontwikkelen en testen. Hun streefdoel: de efficiëntie en beschikbaarheid van uw industriële uitrusting optimaliseren.
 
Veilige en milieuvriendelijke producten
 
TOTAL Lubrifiants is ISO 9001:2000 en ISO/TS 16949:2002 gecertificeerd. Deze certificaten worden om de 3 jaar vernieuwd en zijn dan ook een garantie voor onze productkwaliteit op lange termijn. Veiligheid, hygiëne en milieu staan voor onze R&D-teams ook centraal. De prestaties van onze smeermiddelen worden dan ook afgemeten aan de lage toxiciteit voor operatoren en hun milieuvriendelijkheid door een lager smeermiddelenverbruik, biologische afbreekbaarheid en betere verwerking van afgewerkte olie.
 
Diensten met hoge toegevoegde waarde
 
U bent niet noodzakelijk een specialist in smering en daarom kunt u rekenen op een compleet  dienstenpakket om de rendabiliteit van uw industrieel procédé te verbeteren: advies op maat, beheer van uw voorraad smeermiddelen, organisatie van onderhoud en smering, olie-analyseprogramme, opleiding van uw teams en technische ondersteuning ter plaatse.
 
Responsieve teams
 
Onze technisch-commercieel verantwoordelijken en onze large account managers staan overal in België garant voor een snelle service die specifiek is afgestemd op uw behoeften. Ook onze klantendienst biedt een gepersonaliseerde service. Tenslotte garandeert onze geïntegreerde structuur, met eigen fabrieken en logistiek, een vlotte bevoorrading.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.