ELF merk

ELF
 

Identiteit en historiek van het merk Elf

Het merk Elf bestaat al meer dan 40 jaar. Smeermiddelen van ELF hebben een modern en hoogtechnologisch imago. De productkwaliteit wordt gepromoot door deelname aan de auto- en motorsport.

Historiek van het merk:

Het merk Elf ontstond in Frankrijk in 1967. Er worden dan gigantische rode cirkels geschilderd op de tankstations van de Union Générale des Pétroles, die toen de volgende petroleumbedrijven groepeerde: Caltex, Avia, La Mure, CFPP en Lacq. Sinds 2000 behoort de onderneming tot de groep TOTAL.

Elf-smeermiddelen:

ELF Lubricants heeft een competitief en performant merkimago. Technologische innovatie associeert het merk met succes - het merk van winnaars.

Vandaag profileert ELF zich hiermee. Al die jaren van onderzoek en innovatie ten dienste van de auto- en motorsport hebben geleid tot performante en efficiënte oliën die de motor optimaal beschermen.

Opteren voor Elf is kiezen voor een expert!

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.