TOTAL merk

TOTAL merk

TOTAL

Het merk TOTAL:

TOTAL is de naam van de Groep. Hij roept globaliteit en engagement op. Betekenis en uitspraak zijn identiek in diverse talen over heel de wereld.

TOTAL is ook de naam van ons belangrijkste merk. Het werd in 1954 gesticht en geniet ondertussen veel bekendheid en sympathie bij het publiek en onze klanten.

 


Historiek van het merk:

In 1953 deponeert de Compagnie Française de Raffinage bij de handelsrechtbank van Parijs een nieuw merk onder de naam "TOTAL". Twee jaar later wordt het gesymboliseerd door de befaamde rode vlam in een blauwe cirkel.

In de loop der jaren verandert TOTAL van logo (1963, 1970, 1982 en 1992). Na de fusie met Petrofina en Elf (in 2000) herneemt het logo (in 2003) de rode vlam in een blauwe cirkel op een witte achtergrond zoals ook vandaag nog het geval is.

 


TOTAL-smeermiddelen:

Innovatie is altijd een prioriteit geweest voor Total Lubricants, dat beschikt over R&D-centra in Solaize – nabij Lyon – en Le Havre. Dankzij het professionalisme van onze specialisten en doorgedreven onderzoek, zijn wij in staat om hoogtechnologische producten en oplossingen te ontwikkelen die inspelen op de nieuwste technologische evoluties, met name in de autosector.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.