Fuel Economy - Besparing van brandstof

Fuel eco
 
Het concept Fuel Economy
 
Plus kilometers
Plus besparing
Plus milieuvriendelijker
  Moins CO2-uitstoot
Plus bescherming
Moins slijtage...
 

TOTAL heeft onder de naam Fuel Economy een gamma smeermiddelen ontwikkeld dat inspeelt op de noden en eisen van zowel professionals als particulieren die de prestaties en levensduur van hun voertuigen willen verbeteren en tevens het brandstofverbruik gevoelig willen reduceren.

 
Fuel Economy-technologie voor iedereen
 
Het Fuel Economy-gamma van TOTAL werd ontwikkeld om motoren maximaal te beschermen, de werking ervan te verbeteren, de prestaties te verhogen en ze veel minder te laten verbruiken, en wordt momenteel gebruikt voor diverse voertuigen (personenwagens, vrachtwagens...) en industriële uitrusting (landbouw, openbare werken...).
 
Fuel Economy-kwaliteit goedgekeurd door constructeurs en gebruikers
 

De Fuel Economy-smeermiddelen werden ontwikkeld in de laboratoria van TOTAL en daarna uitgebreid getest. Zowel in de praktijk op allerhande voertuigen als in onafhankelijke laboratoria... Telkens weer lieten deze Fuel Economy-smeermiddelen uitstekende resultaten optekenen. Verhoogde prestaties en levensduur van motoren, betere bescherming van motoren, verhoogde duurzaamheid van transmissies, minder onderhouds- en exploitatiekosten*, meer rendabiliteit, prestaties en bescherming. De voordelen van Fuel Economy zijn legio.

 
Prestaties en technologie hand in hand met ecologie
 
Wie kiest voor Fuel Economy-smeermiddelen van TOTAL, bewijst het milieu een goeie dienst. FE-smeermiddelen laten uw motor immers niet beter presteren maar ook minder verbruiken. Zo rijmt ecologie met economie. En ook met Fuel Economy.