Verzekering tractor - Total Agriservices - Total.be

Verzekering materieel - Total Agri Plan

Agriservices
 

Voor bedrijven die met machines werken is de probleemloze inzet van het machinepark essentieel. Het TOTAL AGRI PLAN, is ontwikkeld om u een zo volledig mogelijke verzekering aan te bieden voor uw werk-, landbouw-, tuinmaterieel. Hierin kunnen dus tractoren, oogstmachines, tuin- en parkmachines maar bijvoorbeeld ook grondverzetmachines worden ondergebracht. 

Het TOTAL AGRI PLAN is ondergebracht bij een grote Nederlandse Verzekeringsmaatschappij, met een lokale samenwerking in België.

Het TOTAL AGRI PLAN, is een uitgebreide Casco verzekering waarbij zo goed als al het van buitenaf komende onheil, zoals botsen, stoten, slippen, glasbreuk, brand, storm of diefstal verzekerd is. Ook het eigen gebrek ( breuk, giet- en materieel- en constructiefouten, metaalmoeheid en in het algemeen alle eigen gebreken al dan niet verborgen ) kan tot en met het behalen van het maximaal aantal draaiuren (in functie van de nieuwwaarde van het verzekerde object) meeverzekerd worden.

De verzekering is van kracht tijdens het verblijf, rijden, werken en het transport ongeacht waar binnen België en Luxemburg, inclusief 125 km over de landsgrenzen tenzij anders wordt overeengekomen. 

  • Uw interesse is gewekt? Vraag via het formulier hieronder de uitgebreide brochure aan.
  • U bent overtuigd, aarzel niet langer, en vraag nu uw offerte aan.

U heeft nog een actieve polis, afgesloten via onze vorige partner MARSH, dan kan u nog steeds:

  

Aanvraag brochure Total Agri Plan

Vul het formulier hieronder om een brochure te ontvangen.

(* Deze velden zijn verplicht)

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.