Ondersteuning - Total.be

Training en Marketing

Training en marketing

Opleiding: 

Opleiding biedt gebruikers van smeermiddelen de kans om de geavanceerde technologie en gespecialiseerde knowhow van TOTAL Smeermiddelen optimaal te benutten.
Alle opleidingen worden gegeven door technisch-commercieel ingenieurs in samenspraak met de klant.
Er werden verschillende modules ontwikkeld om de technische kennis van uw teams alsook de kennis van onze producten en gamma's te verbeteren. Zo biedt Total opleidingen aan voor het gamma smeermiddelen, veiligheid en milieu, uitrusting en diensten,…

Marketing: 

Bewust dat de marketing een belangrijke troef is in het uitbreiden van de commerciële activiteiten van zijn klanten, stelt TOTAL verschillende middelen ter beschikking om  klantenbindingsacties en prospectieacties te starten.
Daarnaast staat er een marketing team , gevestigd in het hoofdkantoor in Brussel,  klaar om de TOTAL vertegenwoordigers bij te steunen en zo het beste aan te bieden aan hun klanten. 

Equipement :

Als partner helpt Total zijn klanten bij het installeren van de nodige uitrusting in de werkplaats. Plaatsing en onderhoud door een team van gespecialiseerde technici. Eén enkel aanspreekpunt, van ontwerp tot realisatie, met de garantie van verzorgd werk door echte professionals.

Onze oplossing voor elk probleem:

  • Opslag: dubbelwandige kuipen en opvangbakken voor vaten.ts 
  • Distributie: door gesloten haspel en pistool voor motorcarters.  Distributie van motorolie en lucht door haspels verhogen de standing van uw werkplaats. 
  • Recuperatie: van uitlaatgassen en afgetapte olie.

Total Belgium biedt u steeds een oplossing op maat. Wij putten uit onze uitgebreide knowhow terzake om u het meest geschikte opslag- en distributiematerieel aan te bevelen.

Contacteer ons  voor meer info!

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.