Valorlub - Recyclage van afgewerkte olie - Total.be

Valorlub - Recuperatie van gebruikt materiaal

Recuperatie van paletten.

Recuperatie van gebruikte olie  
 
Samen met Valorlub (Beheersorganisme voor de aanvaardingsplicht van gebruikte olie) zamelt Total uw gebruikte olie in. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, u spaart ook het milieu zonder bijkomende inspanning.

Valorlub

Klik op hieronder om inzage te krijgen in de begeleidende brief die Valorlub naar de leden van de Belgische Petroleum Federatie (BPF), Industrie voor de Minerale Oliën van België (IMOB), Federatie van distributieondernemingen (Fedis) en de Belgische federatie van de autohandel en -reparatie (Federauto) heeft verstuurd.

Klik hier voor meer informatie over de werking van Valorlub.  
U kunt ook naar de website van Valorlub gaan door op de onderstaande link te klikken: http://www.valorlub.be/

Voor bijkomende informatie kunt u steeds contact opnemen met onze technische dienst

Recuperatie van pallets & vaten 

In het kader van het milieubeleid en de valorisering van gebruikte producten, heeft de afdeling smeermiddelen een recuperatiedienst voor pallets en vaten opgezet.

Als klant hebt u ongetwijfeld al gemerkt dat de transporteur u bij elke levering systematisch vraagt evenveel pallets mee te geven als er zijn afgeleverd en ook informeert of er lege vaten terug mee moeten. Deze pallets en vaten zijn immers eigendom van TOTAL.

In de meeste gevallen kan de klant de pallets en vaten niet meteen leegmaken. Daarom blijven ze vaak bij de klant. De pallets en vaten worden dan opgeslagen in een garage of een ruimte waar ze onnodig plaats in beslag nemen.

Voortaan bieden wij onze klanten de mogelijkheid om pallets en vatis gratis te laten recuperen bij een volgende levering of bij een grotere levering van pallets en vaten met een afzonderlijk transport.

Bent u klant en hebt u pallets of vaten van TOTAL die kunnen worden gerecupereerd, contacteer dan gerust uw commercieel vertegenwoordiger of het hoofdkantoor. 

Peter Robberechts
Telefoon: 02/288 95 36
Fax : 02/288 37 84 


Andere diensten 

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.