Landbouw en CLAAS - Total.be

Landbouw en CLAAS

Landbouw

TOTAL-gamma

TOTAL biedt professionals in de landbouwsector een nog betere service dankzij een compleet gamma producten die speciaal zijn ontwikkeld voor landbouwmachines.

Om op economisch verantwoorde wijze in te spelen op de concrete noden van een activiteit die een geavanceerde uitrusting vereist, ontwikkelt TOTAL innovatieve producten voor de meest recente technologieën. 

Dankzij het Duo Eco concept, een combinatie van Fuel Economy motorolie en Fuel Economy transmissieolie, kan u tot 6%* op uw brandstofverbruik besparen!

Motorolie Fuel Economy

  • TRACTAGRI HDZ FE 10W-30
  • TRACTAGRI HDX SYN FE 10W-30
  • TRACTAGRI HDX FE 15W-30
Fuel economy Transmissie-olie Fuel Economy

  • DYNATRANS VX FE

 

Dit concept is getest en bewezen ! Ontdek nu de getuigenissen van de landbouwers bij de CUMA (coöperatie voor het gebruik van landbouwmachines in Frankrijk).

 

Voor meer informatie, gelieve contact te nemen met onze ploegen 02/288.98.72.


* Gemiddelde brandstofbesparing gerealiseerd tijdens testen die werden uitgevoerd bij de CUMA in Bourgondië op een 165-pk tractor, vergeleken met het brandstofverbruik gemeten bij gebruik van standaard 15W-40 smeermiddelen voor zowel de motor als het transmissiesysteem. Gerealiseerde brandstofbesparing: 5,1% op de weg, 5,8% in het veld en 7,1% op een vermogenstestbank.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.