Landbouw en CLAAS

Landbouw
 

TOTAL-gamma


TOTAL biedt professionals in de landbouwsector een nog betere service dankzij een compleet gamma producten die speciaal zijn ontwikkeld voor landbouwmachines.

 

Om op economisch verantwoorde wijze in te spelen op de concrete noden van een activiteit die een geavanceerde uitrusting vereist, ontwikkelt TOTAL innovatieve producten voor de meest recente technologieën.  

 

CLAAS


TOTAL werkt samen met CLAAS, één van de grootste fabrikanten van landbouwmachines. Om deze machines optimaal te laten presteren, ontwikkelt TOTAL samen met dit bedrijf smeermiddelen op maat. 
Download de brochure van CLAAS hier Logo PDF  

 
Het gamma CLAAS-smeermiddelen bestaat uit de volgende oliën:
 
Total
 
NIEUW !
 
Dankzij het Duo Eco concept, een combinatie van Fuel Economy motorolie en Fuel Economy transmissieolie, kan u tot 6%* op uw brandstofverbruik besparen!
 
Motorolie Fuel Economy

  • TRACTAGRI HDZ FE 10W-30
  • TRACTAGRI HDX SYN FE 10W-30
  • TRACTAGRI HDX FE 15W-30
Fuel economy Transmissie-olie Fuel Economy

  • DYNATRANS VX FE

 

 Dit concept is getest en bewezen ! Ontdek nu de getuigenissen van de landbouwers bij de CUMA (coöperatie voor het gebruik van landbouwmachines in Frankrijk).
 

Get Adobe Flash player Video Inserted here, ID = 1285761425797

 

Voor meer informatie, gelieve contact te nemen met onze ploegen 02/288.98.72.

 
* Gemiddelde brandstofbesparing gerealiseerd tijdens testen die werden uitgevoerd bij de CUMA in Bourgondië op een 165-pk tractor, vergeleken met het brandstofverbruik gemeten bij gebruik van standaard 15W-40 smeermiddelen voor zowel de motor als het transmissiesysteem. Gerealiseerde brandstofbesparing: 5,1% op de weg, 5,8% in het veld en 7,1% op een vermogenstestbank.