Motorolie voor transportvoertuigen - Total.be

Motorolie voor transportvoertuigen

Transportvoertuigen
 

TOTAL-oliën voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen zijn speciaal ontwikkeld voor motoren met grote cilinderinhoud. Deze hoogperformante motoroliën laten motoren van snelle en zwaar beladen transportvoertuigen langer meegaan. Het gamma smeermiddelen en oliën van TOTAL voor de transportsector bestaat uit drie luiken: Fuel eco, Low SAP en AdBlue. 

 
Fuel eco
 
Low SAP
 
AdBlue
 

TOTAL Fuel Eco


TOTAL bekommert zich sterk over de impact van zijn diverse activiteiten op het milieu en probeert die zoveel mogelijk te beperken. De transportsector wordt geconfronteerd met alsmaar strengere milieunormen. Om hieraan te voldoen, moet de uitstoot van vrachtwagens worden gereduceerd. Daarom heeft TOTAL met het Fuel-Eco -gamma smeermiddelen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de noden van de transportwereld. 

 

AdBlue


Op weg naar minder emissie

De transportsector moet voldoen aan de Europese normen inzake NOx- en partikeluitstoot.

 

 
Voor meer informatie, download onze catalogus

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.