Ons verkoopsteam tot uw dienst

Ons motto: service en kwaliteit

Vente et support technique

 

Sales team

 

Het op de markt brengen van bitumen vereist een gepaste begeleidende dienstverlening. Het gezamenlijk onderzoek naar nieuwe producten en mengsels en het leveren van een correcte technische assistentie wordt dan ook door Total hoog in het vaandel gedragen.

 

Daarnaast staan we in voor een directe logistieke band met een aantal zorgvuldig geselecteerde transportbedrijven, die garant staan voor betrouwbaar uitgevoerde leveringen. Hiertoe, en in het streven naar een algemene duurzame ontwikkeling en veiligheid, voert Total op groepsniveau op regelmatige basis kwaliteits- en veiligheidsaudits uit bij de verschillende transporteurs.

 

Tenslotte tracht Total ook met zowel grote internationale klanten als met regionale klanten langdurige relaties op te bouwen.

 

Technical support team

 

TOTAL stelt een technische dienst ter beschikking die in het verlengde staat van de commerciële teams.
Onze ingenieurs stellen hun expertise en hun kennis van het terrein niet alleen ter beschikking van onze klanten, maar ook van diegenen die onze producten voorschrijven en van beslissingnemers.

 

Dit dynamisch en competent team luistert naar uw behoeften en brengt oplossingen die aangepast zijn aan problematieken die, gezien hun diversiteit, vaak zeer complex zijn.

 

Ons technisch team is dus in staat om productontwikkeling op te volgen, maar ook om de technische ondersteuning te leveren waar een klant recht op heeft. Het heeft ook tot doel uw partner te zijn om, samen met u, vooruitgang te boeken.

 

De Technische Dienst staat te uwer beschikking om u alle informatie te bezorgen met betrekking tot het gamma van Total Bitumen alsook over de mogelijke toepassingen.

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.