Smeermiddelen

HYDROSEAL® producten: prestatiegericht, veilig en stabiele kwaliteit

Car Interior
 
De HYDROSEAL®-reeks bestaat uit basisoliën met beperkte viscositeit, en is perfect geschikt voor uiteenlopend gebruik in het domein van de smeermiddelen.
 
Performances : HYDROSEAL®-vloeistoffen zijn uitzonderlijk zuiver en tasten de metalen niet aan. Ze zijn doorzichtig, kleurloos, geurloos en compatibel met alle koperlegeringen. Ze bevatten geen zwavel en evenmin aromatische componenten. 
Ze onderscheiden zich door hun prima prestaties en hun lage viscositeit (tot 12 mm2/s bij 40°C).
 
Veiligheid: hun relatief hoge kookpunt en vlampunt beperken risico's zoals brand of dampvorming in de werkplaats.
Alle ‘types’ zijn gegarandeerd zonder VOC (vluchtige organische componenten) volgens richtlijn EC 1999/13 bij omgevingstemperatuur. Hierdoor is indirect contact met voedingsmiddelen toegestaan.
De HYDROSEAL®-vloeistoffen veroorzaken geen huidirritaties bij de operatoren.
 
Stabiliteit: de HYDROSEAL®-basisoliën bieden een uitstekende stabiliteit tegenover veroudering, beter dan die van bepaalde synthetische isoparaffines. 
 
Gedetailleerde kenmerken van HYDROSEAL®-vloeistoffen voor metaalbewerking Logo PDF NL
 
Industriële smeermiddelen 
 
Het HYDROSEAL®-gamma van TOTAL Fluids omvat lichte basisoliën voor gebruik bij de fabricage van industriële smeermiddelen (bijvoorbeeld type ISO VG 15 of 22), en vooral oliën voor hydraulische circuits, drijfwerk, compressoren, turbines…
 
Koelvloeistoffen 
 
Sommige types zijn perfect geschikt voor gebruik als warmtegeleidende (koel)vloeistof in gesloten circuits zoals radiatoren of droogtrommels (cf. ISO 6743-12 familie QB of QE).
 
Oliën voor elektrische transformatoren 
 
De nieuwste HYDROSEAL®-generaties beantwoorden ook aan de vereisten voor de toepassing "olie voor elektrische transformatoren”.
De producten HYDROSEAL® G290H, G315H en G340H (paraffine-basisoliën), gecombineerd met een standaardantioxidant (BHT bijvoorbeeld), tonen uitstekende prestaties volgens de IEC 60296-vereisten of gelijkwaardige ASTM-standaard.
 
De prestaties van deze producten op het vlak van biologische afbreekbaarheid zijn beter dan die van naftenische oliën die traditioneel worden gebruikt in deze toepassing.
 
Oliën voor de textielindustrie  
 
Het HYDROSEAL®-gamma beschikt intrinsiek over alle eigenschappen (onschadelijkheid, geurloosheid, …) voor gebruik in textieltoepassingen: oliën voor invetting, smering van naai-, brei- en weefmachines, smering van naalden, …
 
Oliën voor de automobielindustrie 
 
Hydro-gedeparaffineerde” types van HYDROSEAL® G290H, G315H en G340H zijn bijzonder gevraagd in de formulering van hydraulische autovloeistoffen, olie voor automatische en manuele versnellingsbakken.
Hun prestaties bij lage temperatuur en hun hoge viscositeit beantwoorden perfect aan de eisten van de autoconstructeurs.

 

HYDROSEAL® G340H maakt fine-tuning mogelijk van de viscositeit voor formuleringen van brandstofbesparende motoroliën

(bv. type xw-20).

 

 

Een gamma van producten voor allerlei formules voor smeermiddelen 

    G232H G240H G250H G270H G3H G400H G290H G300H G315H
G310H
G340H
  KV40°C (mm²/S) 2,4 2,9 3,5 3,1 4,1 6 7,7 7,1 6,1 11
Industrial Hydraulic (light grades)                    
  Gear oil (light grades)                    
  Shock absorbers                    
  Transformer oil                 G315H  
  Heal transfer (closed circuit)                    
  Technical White Oil
FDA 176.3620 (b)
                   
Textile Coning, yam, needle oils                    
Concrete Demoulding oil                    
Automotive Fuel economy engine oil                    
  Automatic transmission fluids                 G315H  
  Manual gear boxes                 G315H  
 
Het HYDROSEAL®-gamma omvat een brede keuzemogelijkheid aan producten die geschikt zijn voor de verschillende formules in het domein van de smeermiddelen. Recommanded for the application

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.