Hoe de SDS database van Total raadplegen ?

Total stelt hoge prioriteit aan veiligheid. Zowel bij de productie, verwerking als logistiek doen wij er alles aan om op een verantwoorde manier en volgens strakke en gecertificeerde procedures te werken. Menselijk en/of technisch falen kan echter leiden tot ongewenste situaties.

Hiervoor, en speciaal ook voor de betrokken hulpdiensten, staat er 24 uur / 7 dagen per week een database ter beschikking welke geraadpleegd kan worden.

Deze is ook makkelijk te raadplegen voor bedrijven die kwaliteitsborgingssystemen hanteren en daarvoor de veiligheidsbladen van onze producten willen hebben.

Hieronder volgt de instructie hoe de database te activeren.

STAP 1

Maak toegang met het adres www.quicksds.nl waarna u in het onderstaande openingsvenster komt. Stel de taal in op Nederlands (heeft betrekking op de taalkeuze van de pagina), vul de ontbrekende gegevens in en druk vervolgens op "doorgaan"

STAP 2

Vermeld bij uw leverancier "TOTAL" en druk vervolgens op "Doorgaan". Een klantcode hoeft dus NIET te worden ingevuld.

STAP 3

Kies voor keuze van leverancier "TOTAL Belgium"

STAP 4

Vul vervolgens de naam van het product (of een deel van de naam) in.
Kies in de laatste kolommen het MSDS van het product van uw keuze in de gewenste taal.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.