Solventen en veiligheid - Total.be

Veiligheid, een prioriteit

Veiligheid

 

Wij geven voorrang aan de veiligheid en de gezondheid van de mensen

 

Voor TOTAL FLUIDS zijn de veiligheid en de gezondheid van de mensen die met onze producten werken absolute topprioriteiten en dit tijdens de hele levenscyclus van haar producten, van hun fabricage over hun transport tot hun uiteindelijke gebruik.

 

Solventen voldoen aan de Europese reglementering inzake internationaal transport van gevaarlijke stoffen. TOTAL FLUIDS kiest voor ondernemingen die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot organisatie en beveiliging van de hun transportactiviteiten en de personen die instaan voor het vervoer van solventen zijn met zorg geselecteerd, opgeleid en gecontroleerd.

 

Solventen kunnen door hun vluchtigheid bijzonder ontvlambaar zijn, met name bij belading, opslag, transport en gebruik in grote hoeveelheden.  Het veiligheidsinformatieblad of MSDS (Material Safety Data Sheet) bevat alle belangrijke informatie met betrekking tot de risicopreventie voor de gebruikers.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.