Special Fluids, olieproducten voor talrijke toepassingen

Fluides spéciaux

 

Een dynamiek gericht op u

 

Net zoals voor alle specialiteitenmarkten beschikt de Afdeling Special Fluids van Total Belgium over een lokaal team dat exclusief verantwoordelijk is voor deze activiteit.

 

Hun opdracht luidt dan ook om de juiste oplossing uit te werken en de beste service aan te bieden aan elk van onze klanten. Dit is iets wat onze klanten vanaf nu mogen en kunnen verwachten van één van de grootste spelers binnen Europa. 

 

Snel reagerend en inspelend op elke behoefte, steunt dit team op een logistieke infrastructuur van topklasse en een portefeuille aan olieproducten die een heleboel nieuwe toepassingen dekt.

 

Dankzij deze buitengewone Europese logistieke dekking is het voor Total Special Fluids ook mogelijk om in te gaan op de noden en behoeften van de “European Accounts”.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.