Tolsystemen, bruggen, tunnels en parkings

De Eurotrafic-kaart wordt voor de meeste Europese – al dan niet elektronische – tolheffingen aanvaard. Het netwerk breidt systematisch uit en omvat alle soorten tolnetwerken:

  • Type “vignet”, zoals de Eurovignet (Nederland, Luxemburg, Zweden, Denemarken)
  • Tol op de weg, zoals in Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk
  • Elektronische tolheffing (vooraf en/of achteraf betalen), zoals in België (Viapass), Duitsland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Slowakije...

Onze kaarten worden ook geaccepteerd in verschillende Europese tunnels en op Franse en Duitse parkings. 

 

TOL OPLOSSINGEN

Uw tolkaart maakt uw reis door Europa eenvoudiger.

De Eurotrafic-kaart is een unieke en voordelige servicekaart. Ze is geschikt voor de betaling van de voornaamste tolwegen, tunnels, bruggen en wegenbelasting in heel Europa.

 

Toegang tot tolwegen, bruggen en tunnels.

De magische sleutel.

De Eurotrafic-kaart is een uniek betaalmiddel om volledig vrij door Europa te reizen.

 

Gebruik uw kaart naar UW behoeften.

Flexibiliteit.

Uw Eurotrafic-kaart geeft u toegang tot alle netwerken. U gebruikt ze wanneer u ze nodig heeft, of u nu een regelmatige of occasionele reiziger bent. Bovendien kunt u er voor kiezen u enkel in te schrijven voor abonnementen die u interesseren.

 

Geniet van alle bestaande kortingen.

Besparingen à la carte.

Met uw Eurotrafic-kaart kan u uw vignet, abonnement en elektronische badge aanpassen. Bovendien garanderen wij u het recht op alle bestaande kortingen bij tolbedrijven.

 

Een efficiënt beheer.

Een unieke facturatie.

Geen contante betalingen, opeenstapelingen van tickets en rekeningen van verschillende bedrijven meer. Al uw toluitgaven worden verzameld op één factuur, zodat u een duidelijk overzicht behoudt en u uw BTW zo goed mogelijk kan terugwinnen. 

 

Win tijd.

Snel en efficiënt.

Wegen speciaal voor u gereserveerd, Grenspalen van AGES (http://www.ages.de/en/references.html) te uwer beschikking en mogelijkheden om vooraf of achteraf te betalen, met de Eurotrafic-kaart rijdt iedereen!

 

Speel in op de evolutie van de Europese tolwegen.

Eurotrafic houdt u op de hoogte:

Eurotrafic houdt u constant op de hoogte van het laatste nieuws en de steeds veranderende Europese tolsystemen. Zo kan u zorgeloos Europa doorkruisen.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.