De prepaid Carwash-kaart

Carte Carwash prépayée  

Bij Total kunt u gebruikmaken van hoogwaardige en zorgvuldig onderhouden carwashinstallaties.

Al onze carwashfaciliteiten worden regelmatig up-to-date gebracht en onderhouden door professionals met kennis van zaken.

U hebt de keuze uit één van onze wasstraten of een hogedrukreiniging.

Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een optimaal resultaat!

Carwash prepaid kaart  

Wanneer u een Total-tankkaart aanvraagt, heeft u twee mogelijkheden om gebruik te maken van het carwashaanbod van Total.

Carte carwash prépayée

U Kiest ervoor om de optie Carwash te activeren op de kaart. Op die manier kunt u via uw Total-tankkaart een jeton aankopen in een Total-station met carwashinstallatie om gebruik te maken van de carwashfaciliteiten. Op de achterzijde van uw kaart wordt dan aangegeven dat de optie Carwash actief is.

Carte carwash prépayée

Daarnaast kunt u ook de optie Shop activeren. Via de Total-tankkaart kunt u dan een waskaart aankopen in een Total-station met carwashinstallatie, waarna u een korting geniet tot 25 % op de carwashprijs.

Maak het uzelf gemakkelijk met de prepaid-waskaart en bespaar tot 25 %!
  
De waskaart is een eenmalige aankoop. Daarna kunt u de kaart bij elk bezoek aan uw Total-station gebruiken in het carwashsysteem.

Total Card TOTAL CARD    klant worden
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.