De prepaid Carwash-kaart - Total.be

De prepaid Carwash-kaart

Carwash prepaid kaart
   
Bij Total kunt u gebruikmaken van hoogwaardige en zorgvuldig onderhouden carwashinstallaties. Al onze carwashfaciliteiten worden regelmatig up-to-date gebracht en onderhouden door professionals met kennis van zaken. U hebt de keuze uit één van onze wasstraten of een hogedrukreiniging. Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van een optimaal resultaat!  
   
Carwash prepaid kaart    
Wanneer u een Total-tankkaart aanvraagt, heeft u twee mogelijkheden om gebruik te maken van het carwashaanbod van Total.
 
     
Carwash prepaid kaart
  • U Kiest ervoor om de optie Carwash te activeren op de kaart. Op die manier kunt u via uw Total-tankkaart een jeton aankopen in een Total-station met carwashinstallatie om gebruik te maken van de carwashfaciliteiten. Op de achterzijde van uw kaart wordt dan aangegeven dat de optie Carwash actief is.
 
     
Carwash prepaid kaart
  • Daarnaast kunt u ook de optie Shop activeren. Via de Total-tankkaart kunt u dan een waskaart aankopen in een Total-station met carwashinstallatie, waarna u een korting geniet tot 25 % op de carwashprijs.
 
Maak het uzelf gemakkelijk met de prepaid-waskaart en bespaar tot 25 %!
   
De waskaart is een eenmalige aankoop. Daarna kunt u de kaart bij elk bezoek aan uw Total-station gebruiken in het carwashsysteem.
 

 


Total Card TOTAL CARD    klant worden
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.