Cinema actie - Total at the movies

Als Total klant geniet u van exclusieve kortingen op cinematickets van onze partners Kinepolis en Cinépointcom tot 27%*! U kan met deze tickets de laatste nieuwe “blockbusters” ontdekken in één van de 18 deelnemende cinemazalen. 
 

Werking actie

Bij de Total tankstations, kan u één cinematicket kopen aan een kortingstarief. U kan trouwens ook uw Total Club punten gebruiken om de tickets aan te kopen.

Hieronder kan u een overzicht vinden van de 3 types tickets:

TATM

Total At The Movies ticket geldig voor een normale 2D filmvoorstelling met algemeen van toepassing zijnde bijbetalingen op andere speciale voorstelleingen (bv: 3D).

  • De Kinepolis Weekday tickets hebben de meest voordelige prijs met tot 27% korting* en zijn geldig van maandag tot en met donderdag in alle cinemazalen van Kinepolis! Ideaal voor een avondje er tussen uit tijdens de week dus.
  • Met de Kinepolis 7/7 tickets kan u altijd en overal genieten van de nieuwste films aan een straffe prijs (tot 13% korting*) – wanneer u maar wil.
  • Tot slot zijn er de tickets van Cinepointcom die 7/7 geldig zijn in 6 populaire cinema’s in Wallonië. Ook hier kan u genieten van een voordeeltarief tot 13%*!   

Deelnemende cinema’s:

U kan de Total At The Movies cinematickets gebruiken in de 18 cinema’s van Kinepolis en Cinepointcom in België, alsook in de zalen van Beverly Screens Knokke, Ciné Espace Arlon en Palace Liège. 

Een overzicht van alle deelnemende cinema’s kan u hier vinden : 

Total, tankstation, actie, Kinepolis, gratis, cinema, tickets
 

 * Afhankelijk van prijswijzigingen van Kinepolis / Cinepointcom

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.