Cinema actie - Total at the movies

Als Total klant geniet u van exclusieve kortingen op cinematickets van onze partners Kinepolis en Cinépointcom! U kan met deze tickets de laatste nieuwe “blockbusters” ontdekken in één van de 18 deelnemende cinemazalen. 

 

 

Werking actie

Bij de Total tankstations kan u cinematickets kopen aan een kortingstarief. U kan trouwens ook uw Total Club punten gebruiken om de tickets aan te kopen.

“Total At The Movies” ticket geldig voor een normale 2D filmvoorstelling. Voor andere speciale voorstelling dient er bijbetaald te worden (bv: 3D).

Er zijn drie types van tickets aan een voordelig tarief:

  • De Kinepolis Weekday tickets zijn verkrijgbaar aan  €7,99 en zijn geldig van maandag tot en met donderdag in alle cinemazalen van Kinepolis! Ideaal voor een avondje er tussen uit tijdens de week dus.
  • Met de Kinepolis 7/7 tickets aan € 8,99 kan u altijd en overal genieten van de nieuwste films aan een straffe prijs– wanneer u maar wil.
  • Tot slot zijn er de tickets van Cinepointcom die 7/7 geldig zijn in 6 populaire cinema’s in Wallonië voor maar €6,99.

Deelnemende cinema’s:

U kan de “Total At The Movies” cinematickets gebruiken in de 18 cinema’s van Kinepolis en Cinepointcom in België, alsook in de zalen van Beverly Screens Knokke, Ciné Espace Arlon en Palace Liège. 

Een overzicht van alle deelnemende cinema’s kan u hier vinden: 

Total, tankstation, actie, Kinepolis, gratis, cinema, tickets
 

 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.