Praktische informatie

Total At The Movies

U kan uw cinematickets na uw aankopen bij Total onmiddellijk in de shop van de deelnemende tankstations verkrijgen aan de kassa. Over heel België doen er 342 tankstations mee aan de verkoop. Download hier de lijst met alle deelnemende tankstations.

U zal een ticket krijgen met een unieke code waarmee u op de volgende manieren naar de cinema naar keuze kan gaan:

 

KINEPOLIS

  1. Online: Ga naar de website van www.kinepolis.be en kies je film, locatie en tijdstip. Ga door naar de pagina om af te rekenen en geef daar de unieke code in het voorziene vakje: “Bioscoopcheques”. U kan de code hier valideren.
  2. In het cinemacomplex kan u het ticket scannen aan de selfservice kassa (bij bioscoopcheques) na de keuze van de film en het tijdstip. Bij het afrekenen kiest u voor het menu bioscoopcheque en valideert u de aankoop. U kan ook naar een kassa gaat met personeel, zij scannen het ticket voor u en helpen u graag verder.

     

CINEPOINTCOM

In de zalen van Cinepointcom en Ciné Espace Arlon kan u uw cinemabezoek valideren door de Total At The Movies voucher aan de kassier te overhandigen. Meer hoeft u niet te doen om te genieten van uw favoriete films! Bij Cinepointcom kan u echter niet online reserveren.   

Programmatie:

Om alle laatste nieuwe films en toekomstige releases te ontdekken kan u terecht op de websites van onze partners Kinepolis en Cinepointcom.

Klik gerust op de onderstaande links naar hun websites, twijfel niet en plan je eestvolgende bezoek mét Total korting in je dichtstbijzijnde cinema!

 

?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.