Verzend en ontvang je pakjes de klok rond bij Total

Bpost, Bpack, pakjes opsturen

Total biedt u de mogelijkheid om dag en nacht pakjes te verzenden en ontvangen in 7 van haar tankstations in samenwerking met bpack. Zo kan u nog optimaler uw passage in onze stations benutten – bijvoorbeeld als u vaak onderweg bent. U kan zo ook uw online aankopen van de vele partners van bpost via pakjesautomaten laten leveren in onze stations, een unieke en ultra makkelijke methode te gebruiken.

Postcode Stad Adres
1601 Ruisbroek E19 Brussel riching Parijs
1640 Sint-Genesius-Rode Steenweg op Waterloo 254
1800 Vilvoorde Schaarbeeklei 199
2000 Antwerpen Rijnkaai Sint Laureiskaai 39
2200 Herentals Cardijnlaan 1/1
2840 Rumst E19 Brussel richting Antwerpen
3630 Maasmechelen Rijksweg 526 a
8620 Nieuwpoort Kaai 52
 

De pakjesautomaten van bpost zijn zeer gebruiksvriendelijk

 
Voordelen:
 
 • Open 24u/24, 7d/7.
 • U wordt gratis verwittigd per mail of sms zodra uw pakje beschikbaar is in de pakjesautomaat.
 • Een pakje blijft 5 dagen beschikbaar in de pakjesautomaat.
 • Het gebruik van de pakjesautomaat is gratis.
U hoeft zich voortaan niet meer te registreren om de pakjesautomaat te gebruiken. Ook de gebruikerskaart en pincode zijn voortaan overbodig. 
 

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Een pakje ontvangen:

 • Tijdens het online shoppen bij een van de webshoppartners klikt u op ‘levering in een pakjesautomaat’ en kiest u de pakjesautomaat van uw voorkeur. De lijst van de s-shops die deze leveringsmethode aanbieden vindt u terug hier.
 • Zodra het pakje in de automaat is geleverd, ontvangt u een bevestiging e-mail en een sms met daarin een unieke code (een QR-code). Met deze code kunt u uw pakje afhalen wanneer het u het best past gedurende 5 dagen.
 • Vervolgens scant u (zelfs via uw smartphone) de QR-code die u in uw bevestiging e-mail of sms terugvindt of u geeft deze in op het scherm. 
 
Een pakje versturen:
 
 • Frankeer uw pakje door gebruik te maken van onze online oplossing www.bpost.be/pakjesverzenden of kleef er het retouretiket op dat u van uw webshop krijgt. 
 • Ga naar de pakjesautomaat van uw keuze. 
 • Scan de streepjescode in die op het verzendetiket van uw pakje staat en plaats vervolgens uw pakje in het kastje dat automatisch opengaat. 
 • Sluit nu het kastje en klaar is Kees! 
 • U ontvangt een eerste e-mail ter bevestiging van het gebruik van onze dienst. Zodra de postbode uw pakje heeft opgehaald uit de pakjesautomaat en uw pakje dus wordt verstuurd naar de geadresseerde, krijgt u een tweede e-mail als afgiftebewijs. 

 

Eenvoudig, handig en supersnel! 

Aarzel niet langer: probeer vandaag nog deze handige dienst voor het versturen en ontvangen van pakjes! 
 
Hebt u nog vragen? Bel ons op het nummer: 022 012345. 
 
 
P.S.: het kan gebeuren dat bepaalde webshoppartners (bv. Zalando,...) bij de bestelling voorlopig nog uw RC-code vragen (deze code bevindt zich op uw kaart) om u te identificeren. Maar u hebt dus niet langer een gebruikerskaart of pincode nodig om uw pakje af te halen. 
 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.