Café Bonjour

Café Bonjour
 

Total biedt u veel meer dan enkel brandstof voor uw wagen. In onze shops vindt u uw krant, gekoelde dranken, koffie, ijsjes, rookwaren, snoepgoed of een knabbel voor onderweg.

Sommige van onze stations ontvangen u ook in hun Café Bonjour waar ze u zelfs heerlijke broodjes en ontbijtkoeken aanbieden zoals in echte bakkerijen. Alles voor sandwiches zoals u ze graag heeft…Een echte lekkernij ! 

Délifrance

Délifrance  

Sommige stations verwelkomen u voortaan in onze Délifrance corner. Kom er genieten van één van de heerlijke broodjes, Lavazza koffies, koffiekoeken en andere zoetigheden.

Délifrance, “Omdat een lekkere sandwich begint met lekker brood…”

Al sinds meer dan 30 jaar ontwikkelt en vervolmaakt Délifrance haar expertise van het broodje, op maat gemaakt in het bijzin van de klant.

Een know-how die niet enkel stopt bij het traditionele broodje: ontstaan uit het moederbedrijf les Grands Moulins de Paris en de combinatie van de traditionele technieken van de Franse bakkerskunst maken het bedrijf nog sterker. Ontdek de speciale broodsoorten, ovenversie koffiekoeken met pure boter en een heel gamma aan patisserie.

Beleef deze unieke ervaring terwijl u geniet van de specialiteiten van één van onze Délifrance verkooppunten. 

 

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.