Shops

Shops

Handig in vele opzichten ! 

Total verwelkomt u graag in zijn winkelnetwerk, waar u met de glimlach wordt ontvangen en:

  • Waar u even kunt pauzeren onderweg. U vindt er een krant, een gekoeld drankje, koffie, ijsjes, rookwaren, snoep of iets anders om de honger te stillen onderweg. 
  • Het is ook een plaats waar u een oplossing vindt wanneer u iets vergeten bent. Wij blijven open wanneer alles gesloten is. Krijgt u onverwacht vrienden over de vloer en hebt u niets in huis? Bent u het een of het ander vergeten? Onze shops helpen u ongetwijfeld uit de nood. En dankzij de ruime openingsuren en het gevarieerde assortiment kunt u steeds op ons rekenen. Bovendien pakken de Total-stations regelmatig verrassend uit met leuke promoties.
  • Op weg naar de bergen in Zwitserland? Zwitsers vignet  nodig? In onze station op uw weg te verkrijgen !

Dat is pas handig… Bij ons komt u niet toevallig. 

 

Onze shop Louis Delhaize

Boutique Louis Delhaize  

 

Sommige stations binnen ons netwerk hebben een Louis Delhaize shop.

 

Louis Delhaize is de buurtwinkel bij uitstek waar u snel en gemakkelijk uw dagdagelijkse inkopen kan doen.

 

U vindt er een gevarieerd en compleet assortiment dat voor u geselecteerd werd met de nadruk op verse producten en oplossingen voor snelle en gemakkelijke maaltijden.

 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.