Toiletten 2theloo

shop, tankstation, toiletten, 2theloo

Hebt u een sanitaire stop nodig? Moet de baby ververst worden? Wilt u een douche nemen?

De autostradestations van TOTAL zijn uitgerust met 2theloo’s. 2theloo is een succesvol toiletconcept met altijd schone toiletten en een uniek wc-design.

Properheid van de toiletten is cruciaal om onze klanten tevreden te stellen. De toiletten worden dan ook continu gekuist door onze medewerkers. Bij het bouw werd extra aandacht geschonken aan de eenvoud van het onderhoud om zo de 2theloo makkelijk proper te houden.Voor een optimale hygiëne is het volledige concept ook non-touch. Toiletten worden automatisch gespoeld. Sensoren detecteren of er zeep of water moet lopen.

De samenwerking met 2theloo past goed in het duurzame beleid van TOTAL. 2theloo werkt intensief om een ‘beter dan thuis’ toiletervaring te bieden die zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Zo verbruikt 2theloo 60% minder water, 53% minder zeep en 79% minder papier.

Een toiletbezoek moet prettig zijn. Voor elk toilet is een unieke visual uitgekozen. Zo kan je kiezen om naar het toilet te gaan tussen bijvoorbeeld giraffen, bloemen of ballonnen.

Naast toiletten zijn er ook extra services zoals een babyroom, toilet voor mindervaliden en douches.

Deze betalende toiletten blijven werkelijk gratis voor de TOTAL klant. Met de voucher van 2theloo kan u de toegangsprijs volledig recupereren bij de aankoop van artikelen in de Shop, LunchGarden, Délifrance of Café Bonjour. Voor kinderen is er geen toegangsprijs. Ze mogen via het kinderpoortje gratis binnen.

"Going to the loo" is altijd een aangename ervaring!

shop, tankstation, toiletten, 2theloo

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.