Bij noodgeval!

 
 
 
 
Quick SDS
 
Het veiligheidsinformatieblad (VIB) is sinds enkele jaren een onmisbaar instrument voor alle actoren in de chemische industrie.
 

QuickFDS is een website waar u de VIB's van alle Total producten 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 kunt raadplegen. QuickFDS is bovendien meertalig. Daarnaast voldoen QuickFDS en bijhorende diensten aan de geldende wetgeving en meer bepaald de nieuwe reglementering inzake chemisch risico (REACH, CLP/SGH).

QuickFDS informeert gebruikers ook automatisch via e-mail wanneer grote wijzigingen zijn aangebracht in een VIB dat tijdens de voorbije 12 maanden werd geraadpleegd. Iedereen heeft gratis toegang tot de portal QuickFDS en de VIB's van Total, mits minimale identificatie aan de hand van de naam, de firmanaam, het e-mailadres en eventueel de gewenste taal. Op volgende 3 websites vindt u alle informatie:

 
 
 

 

 
 

?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.