Onze smeermiddelen - Total.be

Smeermiddelen

Nos lubrifiants

 

 

Innovatieve producten, servicegerichte strategie


Innovatie is en blijft een topprioriteit voor Total Lubricants, dat over verscheidene onderzoekscentra beschikt. Dankzij de vakkennis van onze onderzoekers en hun niet-aflatende inspanningen kunnen wij steeds opnieuw hoogtechnologische producten en oplossingen ontwikkelen.

 

Milieubehoud


De ingenieurs van Total Lubricants hanteren een duurzame aanpak en ontwikkelen dan ook producten die brandstofverbruik en emissie helpen terugdringen.

 

Partnerships met constructeurs


Smeermiddelen moeten steeds inspelen op technologische ontwikkelingen en voldoen aan internationale specificaties en normen die door de industrie worden opgelegd. Total Lubricants werkt hiervoor op internationaal vlak samen met constructeurs zoals Renault-Nissan, PSA Peugeot-Citroën, Mazda, Kia, Claas, enz.

 

Toonaangevende producten


Total Lubrifiants is actief in de auto- en motorsport (Formule 1, Wereldkampioenschap Rally, MotoGP, Endurance en Rally-Raid), met specifieke producten en diensten voor zowel teams als organisatoren. De ervaring die zo in de competitie wordt opgedaan garandeert automobilisten de nodige "bescherming, betrouwbaarheid en prestaties" van hun motor. De racerij is dan ook een fantastisch testlaboratorium voor de producten van morgen.
 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.