Competitie

Competitie

Competitie
 

Onze competitiesmeermiddelen

 

Extreme smeermiddelen voor extreme omstandigheden!

 

De competitiesmeermiddelen en -vloeistoffen van ELF zijn specifiek ontwikkeld voor de extreme omstandigheden van de auto- en motorsport. Zij garanderen u:

   
Superieure prestaties: minder interne wrijving (motor en transmissie);
Mechanische bescherming: permanente oliefilm;
warmte-afvoer: betere motorkoeling.
   
HTX-gamma voor 4-taktmotoren
 
ELF HTX 835 bevordert de motorprestaties tijdens korte en middellange races. Door de viscositeitgraad warm (W-40) gaat deze olie de slijtage van bewegende onderdelen tegen.
Ze is bijzonder geschikt voor korte en middellange wedstrijden: circuit, klimwedstrijden en rally's.
   
ELF HTX 805 biedt de hoge bescherming van een W-50 grade en levert superieure prestaties dankzij de geoptimaliseerde samenstelling. HTX 805 is ideaal voor middellange rally’s en circuitraces.
   
ELF HTX 825 beschermt motoren optimaal voor maximale betrouwbaarheid tijdens wedstrijden en optimale motorprestaties bij langdurige zware belasting. Dit is de referentie voor lange rally’s, uithoudings- en raidwedstrijden.
   
ELF HTX 38 smeermiddelen zijn het resultaat van de ervaring die ELF heeft opgedaan in de Formule 1. Ze zijn speciaal ontwikkeld om motoren optimaal te laten presteren tijdens korte tot zeer korte wedstrijden. Dit gamma wordt met name gebruikt voor de ontwikkeling en exploitatie van motoren in de MotoGP, Superbike en Formule 3.
   
HTX-gamma voor 2-taktmotoren
   
ELF HTX 979. Deze olie beperkt niet alleen het risico op vastlopen van de motor aanzienlijk, ze draagt ook bij tot superieure prestaties. Bovendien worden racemotoren er optimaal door beschermd. HTX 976 werd speciaal ontwikkeld in de 250cc-klasse van het Wereldkampioenschap.
   
ELF HTX 909. Door zijn opmerkelijke thermische stabiliteit en antioxiderende werking is deze olie bijzonder goed bestand tegen hoge bedrijfstemperaturen. HTX 909 is aanbevolen voor motoren met hoog rendement, zoals die van competitiekarts en -crossmachines.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.