Nieuwigheden

Innovaties en nieuwe smeermiddelen van Total

 

Het TOTAL QUARTZ gamma

De smeermiddelen van het TOTAL gamma voor personenwagens zijn bepalend voor de levensduur van uw motor.

TOTAL QUARTZ smeermiddelen bevatten 3 hoofdcomponenten: het eerste daarvan is de basisolie. De samenstelling en eigenschappen ervan variëren in functie van de eisen die gedekt worden door de vier productgamma’s: QUARTZ 5000, QUARTZ 7000, QUARTZ 9000 en QUARTZ INEO. De eigenschappen van de basisolie worden versterkt door de toevoeging van 2 andere componenten: polymeren en prestatieverhogende additieven.

Het TOTAL QUARTZ gamma voldoet aan de meest uiteenlopende eisen van de constructeurs en zorgt voor een optimale werking van uw motor.

 

NIEUW: TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 is de olie van de toekomst die het mogelijk maakt om het brandstofverbruik te verminderen, zonder het rijgedrag aan te passen..

Smeerolie Total Quartz

 

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 is de olie van de toekomst die het mogelijk maakt om het brandstofverbruik te verminderen, zonder het rijgedrag aan te passen..

Total

  • De beste bescherming tegen slijtage en vervuiling van de motor
  • Tot 4,2% brandstof besparing*
  • Optimale bescherming van de nieuwste generatie anti-pollutiesystemen
  • De nieuwe motorolie gekozen door PSA Peugeot Citroën voor nieuwe wagens
    Voor Euro V motoren
 
 
(*) Resultaat in de officiële NMVEG-cyclus test, die gebruikt wordt door de Europese constructeurs om het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen te meten. Door Total Quartz Ineo First 0W30 te gebruiken, bespaart u tot 4,2% aan brandstof in vergelijking met een 5W40 olie (conform de ACEA norm A3/B3). U wint met andere woorden 1000km autonomie wanneer u alle 25.000km uw olie ververst.

 

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.