Pink Ribbon

Actie Pink Ribbon

Steun Pink Ribbon bij Total

Tot het einde van het jaar zet Total zich in om Pink Ribbon te ondersteunen, een vzw met als doel om vrouwen met borstkanker een hart onder de riem te steken.

Pink Ribbon

Sinds 10 jaar zet Pink Ribbon zich in voor de strijd tegen borstkanker. Van preventie tot de genezing ondersteunt Pink Ribbon 100.000 vrouwen tijdens hun strijd. Dit jaar ligt de focus van de campagne op de herintegratie op de werkvloer na de ziekte en hoe getroffen vrouwen en hun familie samen opnieuw kunnen bouwen aan een stabiele toekomst.

U kan Pink Ribbon steunen via Total in de stations.

Bij uw bezoek in de Total stations heeft u de mogelijkheid om een roze lintje van Pink Ribbon voor 3 euro aan te kopen. Dit lintje is hét symbool van de strijd tegen borstkanker. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar Pink Ribbon. Samen met u hopen we op deze manier het verschil te kunnen maken in het leven van vele families. Deze actie is geldig op nationaal niveau en loopt tot het einde van het jaar of zolang de voorraad strekt.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.