Actie Superprestige Cyclocross

Actie Superprestige Cyclocross

TOTAL heeft als trotse sponsor namelijk weer een heleboel gratis tickets voor de Superprestige Cyclocross! Sprint nu naar de Total station om te genieten van deze super actie! Het principe is heel eenvoudig:

1 Ticket Kopen = 1 TICKET GRATIS

Bij een tankbeurt van minimum 35 liter kan je één gratis ticket voor de Superprestige krijgen met onze actie!  Naast de actie in de stations krijgt u bij aankopen vanaf 1000 liter Total Mazout Ultra er ook 2 gratis Superprestige tickets bij.

Mis uw kans niet om aanwezig te zijn op één van de 8 ondertussen legendarische manches!

TOTAL en Superprestige

In Vlaanderen start de Superprestige cyclocross in Zonhoven op 16/10/’16, maar ontdek zeker ook al de koers in Gieten (NL) op  04/10/’15. De hele herfst en winter lang zullen er 8 koersen gereden worden in totaal, mét ook dit jaar een koers op en rond het circuit van Spa Francorchamps op 03 december ! 

Dates

Total is dan ook zeer trots om opnieuw officiële  partner van de Superprestige te zijn zoals u hoogstwaarschijnlijk al kon zien op televisie!  Aarzel niet langer en geniet snel van de promotionele TOTAL acties om volle bak naar de Superprestigewedstrijd van uw keuze te gaan!

* Toegangskaart geldig voor 1 persoon voor 1 wedstrijd naar keuze. Inruilen aan de kassa op de dag van de wedstrijd. Actie geldig van 22/08/16 t.e.m. 11/02/17 of zolang de voorraad strekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.