Verzamel de hoogwaardige Cristal d'Arques glazen

actie glazen

Verzamel de hoogwaardige Cristal d'Arques glazen

Een gezellig, heerlijk diner bij u thuis is pas écht af met de perfecte tafelschikking.  Bij TOTAL kan u nu sparen voor prachtige wijn-, water- én champagneglazen van het Franse topmerk Cristal d’Arques. Een must voor elke feestelijke maaltijd!

Hoe werkt de actie ?

Tank 25 L of winkel voor € 10 in uw Total Shop en koop nu de wondermooie glazen vanaf slechts € 3,99 per set van 2 stuks. Met tot 69% korting is dit wel héél weinig geld voor zo’n prachtige kwaliteitsglazen! 

Actie geldig tot 27/01/2017.

Collectie:

De glazen van de stijlvolle en moderne OSE collectie zitten per 2 stuks verpakt.

  • Waterglazen: € 3,99 i.p.v. € 13,00 (69 % korting) - 42 cl
  • Champagneglazen: € 4,49 i.p.v. € 14,43 (69 % korting) - 22 cl
  • Witte wijnglazen: € 4,99 i.p.v. € 13,67 (64 % korting) -30 cl 
  • Rode wijnglazen: € 4,99 i.p.v. € 14,50 (66% korting) - 34 cl

De glazen zijn resistent tegen schokken, bruuske warmteverschillen en kunnen zonder probleem in de vaatwasmachine gewassen worden. 

pictos

Diamax & Cristal d’Arques

Cristal d’Aques is een merk van de gerenommeerde Franse glazenmaker Arc International. Alle producten voor deze collectie werden in Frankrijk geproduceerd. De glazen zijn gemaakt van Diamax, een milieuvriendelijk alternatief voor loodkristal gekenmerkt door een uitzonderlijke zuiverheid en kwaliteit. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.