Autobijstand - Total.be

Hoe werkt Total Assistance?

Total Assistance

Bij elke tankbeurt van minimum 25L = 3 weken gratis pechverhelping 

Wie? Elke klant die een geregistreerde Total Club kaart heeft waarop een tankbeurt van minimum 25L gevalideerd wordt of minimum 8L voor moto's (of Smart)

Worden als gedekte voertuigen beschouwd: wagens, moto's, bestelwagens, busjes en motorhomes van max. 3,5 ton, evenals caravans of aanhangwagens van minder dan 1,5 ton die door het gedekte voertuig op het moment van het ongeval worden getrokken.

Wat? Gratis pechverhelping :

  • Een volledige dekking: panne, ongeval, lekke band, problemen met de sleutels (stuk, verloren, in de wagen vergeten), zonder brandstof vallen, verkeerde brandstof tanken, vandalisme, diefstal.
  • Gratis takeling van uw wagen naar de dichtstbijzijnde garage (of een forfaitaire vergoeding als de takeling door de politie wordt opgelegd).
  • Vervangwagen gedurende 24 uur, als het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld.

De reserveonderdelen, brandstof, oliën, herstellingskosten, arbeidskosten en leveringen van stukken blijven voor rekening van de begunstigde.

Waar? in België en in 35 Europese landen

Wanneer? 24u/24, 7d/7

Hoe kan u van Total Assistance genieten?

  • Registratie van uw Total Club kaart en inschrijving aan Total Assistance (vemelding van de gedekte nummerplaat)
  • Validatie van minimum 25L voor personenwagens, minimum 8L voor moto's. De tankbeurt moet verplicht op uw Total Club kaart (aan de kassa voor te leggen) geregistreerd zijn om van Total Assistance te kunnen genieten.

Wat moet u doen in geval van panne ? 

  • Bel het nummer 02.288.33.22 (Optie 1 na de taalkeuze)
  • Vermeld uw Total Club kaartnummer (en uw nummerplaat (te vinden op de achterzijde van uw Total Club kaart) 
  • Toon uw Total Clubkaart aan de technieker

Opmerking : het aantal interventies is beperkt tot 2 per jaar (vanaf de eerste interventie)

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.