TOTAL Assistance autobijstand, vertrek met een gerust hart

Total Assistance
 

3 weken gratis pechverhelping bij elke tankbeurt van 25 liter* in België en Luxemburg.

Wij leggen onze trouwe klanten nog meer in de watten! Met uw Total Club kaart kunt u niet alleen punten sparen en deze omruilen in cash geld of er cadeaus mee kopen. Dankzij uw getrouwheidskaart geniet u voortaan ook van gratis bijstand!
 

Total Assistance

 

Gratis pechverhelping***, 24u/24, 7d/7, in België en in 35 Europese landen.
 

   


Gratis takeling van uw wagen naar de dichtstbijzijnde garage (of een forfaitaire vergoeding als de takeling door de politie wordt opgelegd).
 
Vervangwagen gedurende 24 uur, als het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld.
 
Een volledige dekking: panne, ongeval, lekke band, problemen met de sleutels (stuk, verloren, in de wagen vergeten), zonder brandstof vallen, verkeerde brandstof tanken, vandalisme, diefstal.
 
Opmerkingen
* Minimum 25L voor personenwagens, minimum 8L voor moto's. De tankbeurt moet verplicht op uw Total Club kaart (aan de kassa voor te leggen) geregistreerd zijn om van Total Assistance te kunnen genieten.
** Worden als gedekte voertuigen beschouwd: wagens, moto's, bestelwagens, busjes en motorhomes van max. 3,5 ton, evenals caravans of aanhangwagens van minder dan 1,5 ton die door het gedekte voertuig op het moment van het ongeval worden getrokken.
*** De reserveonderdelen, brandstof, oliën, herstellingskosten, arbeidskosten en leveringen van stukken blijven voor rekening van de begunstigde.
 

Total Assistance

Download onze brochure  (10.29 MB)

Bewaar de brochure over Total Assistance bij de boorddocumenten van uw wagen. Zo heeft u, bij pech onderweg meteen het telefoonnummer van Total Assistance bij de hand.

   

 

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.