Informatie dekkingsperiode

Informatie dekkingsperiode

Kies voor uw gemak, per SMS of per E-mail. Voor elke tankbeurt van minimum 25 L die op uw getrouwheidskaart geregistreerd wordt, biedt Total u gratis 3 weken pechverhelping.

Wenst u automatisch verwittigd te worden wanneer uw dekkingsperiode bijna afloopt? Dat kan. U heeft de keuze tussen een herinnering per SMS of per e-mail.

PER SMS :

Stuur een  SMS met het nummer van uw getrouwheidskaart ( beginnend met 026 of met 9926 + 8 cijfers ) naar 9811 en u zal automatisch 2 dagen voor het verstrijken van de dekkingsperiode verwittigd worden. Deze dienst wordt u aangerekend aan 0,25 € per SMS maar deze worden niet onnodig verstuurd indien u ondertussen uw dekkingsperiode verlengd heeft door een nieuwe tankbeurt. Total wijst alle verantwoordelijkheid af indien de SMS niet wordt verstuurd ( bijvoorbeeld door onvoldoende belkrediet ). Om u uit te schrijven volstaat het een SMS met het woord STOP te sturen naar hetzelfde nummer 9811.

PER E-MAIL :

Deze zelfde dienst is ook gratis beschikbaar via E-mail. Het volstaat in het inschrijvingsformulier aan te kruisen dat u e-mails van Total wenst te ontvangen en u zal 5 dagen voor het einde van de dekkingsperiode per e-mail verwittigd worden.

VIA TOTAL4YOU :

Op de applicatie ‘TOTAL4YOU’  (beschikbaar voor iOs en Android) kan u in een oogwenk zien of uw wagen nog gedekt is voor de gratis pechverhelping. Heeft u pech? Gebruik de app om uw positie te bepalen en bel rechtstreeks Total Assistance. 
Eénmaal ingeschreven, wordt het einde van de dekkingsperiode ook aangegeven op uw persoonlijke klantenfiche op Total Club Online.

Download onze brochure (10.29 MB)

Bewaar de brochure over Total Assistance bij de boorddocumenten van uw wagen. Zo heeft u, bij pech onderweg, meteen het telefoonnummer van Total Assistance bij de hand.

?? ?? ?? ??
X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.