Verwittiging geldigheidsduur

Total Assistance

Wenst u automatisch verwittigd te worden wanneer uw dekkingsperiode bijna afloopt?

Dat kan. U heeft de keuze :

  • per  e-mail : Deze zelfde dienst is ook gratis beschikbaar via e-mail. Het volstaat in het inschrijvingsformulier aan te kruisen dat u e-mails van Total wenst te ontvangen en u zal 3 dagen vóór het einde van de dekkingsperiode per e-mail verwittigd worden.
  • per sms: Stuur een sms met het nummer van uw getrouwheidskaart naar 9811 en u zal automatisch 2 dagen voor het verstrijken van de dekkingsperiode verwittigd worden.
    • Deze dienst wordt u aangerekend aan 0,25 € per sms maar deze worden niet onnodig verstuurd indien u ondertussen uw dekkingsperiode verlengd heeft door een nieuwe tankbeurt.
    • Total wijst alle verantwoordelijkheid af indien de sms niet wordt verstuurd.
    • Om u uit te schrijven volstaat het een sms met het woord STOP te sturen naar hetzelfde nummer 9811.

Uw geldigheidsduur raadplegen?

Op de Total Services applicatie , beschikbaar voor iOs en Android, kan u in een oogwenk zien of uw wagen nog gedekt is voor de gratis pechverhelping. Heeft u pech? Gebruik de app om uw positie te bepalen en bel rechtstreeks naarTotal Assistance.

X

Door verder te blijven surfen  op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om onder meer bezoekersstatistieken op te maken en zodoende de functionaliteit van de website te optimaliseren. Voor meer informatie en het instellen van cookies.